Navigation

Crypto: index exclusief Bitcoin en Ethereum - gaat er om spannen

Crypto: index exclusief Bitcoin en Ethereum - gaat er om spannen

De totale cryptomarkt exclusief Bitcoin en Ethereum bevindt zich momenteel op een breekpunt, zoals zichtbaar in de grafiek. De huidige marktwaarde beweegt binnen een dalend kanaal voor de kortere termijn, wat kan duiden op een mogelijke neerwaartse beweging.

Dit wordt versterkt door de dalende witte lijn bovenaan de grafiek, die fungeert als een weerstandsniveau dat moeilijk te doorbreken lijkt.

De markt heeft zich binnen een stijgend kanaal bewogen, aangeduid door de oranje stippellijnen, maar dreigt nu naar beneden uit te breken. Dit kan wijzen op een verdere daling naar lagere niveaus als de huidige ondersteuning niet standhoudt. De onderste oranje stippellijn biedt momenteel ondersteuning. Als de markt hieronder zakt, kan dit een significante daling inluiden.

De totale marktkapitalisatie fluctueert rond de 1.09 biljoen USD, wat aangeeft dat de markt zich op een cruciaal niveau bevindt zoals ook in het verleden zichtbaar was.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.