Navigation

Tesla: 6% hoger - meeste EV makers draaien verlies - Fisker - Ford - Lucid

Geld te verdienen in de EV-sector is niet zo makkelijk als iedereen denkt. Tesla $TSLA steeg 6%. Binnen deze sector zal dit waarschijnlijk één van de weinige winnaars worden.

In de EV-sector ging Fisker $FSLR bijna 19% onderuit na een verlaging van de productie. Er is ook geen enkele reden om iets met dit aandeel te doen wat wel eens op weg kan zijn naar nihil.

Een recent artikel in The Wall Street Journal suggereert dat Ford $F $62,016 verliest op elke elektrische auto die het verkocht tijdens het derde kwartaal van dit jaar.

Maar dat lijkt op een zakelijk succes in vergelijking met Lucid $LCID dat meldde dat ze $227,802 verloor per verkochte auto in het afgelopen kwartaal.

Opinion | Lucid’s $227,802 EV Loss Leader
The electric-vehicle startup is struggling to find buyers for its cars.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.