Navigation

Crypto: TVL gestegen de laatste tijd - nog steeds dalende trend - altcoins - ETH - BTC

De Total Value Locked (TVL) van alle crypto protocollen gezamenlijk is de laatste tijd gestegen. Toch is de dalende trend nog steeds niet doorbroken.

De winst van de meeste altcoins mag nog steeds in twijfel worden getrokken over een langere periode aan de hand van deze parameter. Dit terwijl op korte termijn door een hoog speculatief positief gehalte deze munten misschien nog verder stijgen. Ethereum $ETH blijft het dominante protocol wat betreft TVL.

Dat de totale cryptomarkt het relatief goed doet ten opzichte van de TVL komt door Bitcoin $BTC. Deze munt heeft nauwelijks invloed op de TVL, maar wel op de totale marketcap van crypto.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.