Navigation

Ubisoft: cijfers - net bookings onder verwachtingen markt - wel positief toekomst

Ubisoft $UBI heeft de financiële resultaten voor de eerste negen maanden van het boekjaar uitgebracht, waarbij een lichte stijging van de netto boekingen en een daling van de omzet te zien is. De netto bookingen (net bookings) waren minder dan de markt had verwacht.

Het bedrijf verwacht echter wel record netto boekingen voor het volledige jaar te behalen tegen het einde van het huidige kwartaal. Het aandeel ligt rond een low. We hebben eerder een trading up gehad, maar die is al lang weer weg. Momenteel wachten we af in het aandeel.

De resultaten van het derde kwartaal van de game-uitgever werden gestimuleerd door de release van Assassin's Creed Mirage en Avatar: Frontiers of Pandora, evenals een sterke stijging van de boekingen van de langlopende hit Rainbow Six Siege.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.