Navigation

UBC: wederom de uitblinker op de BEL-20 - reeds gekocht op

UCB $UCB schittert vandaag opnieuw op de beurs. Wij zijn optimistisch over de toekomst van UCB en verwachten dat het aandeel nog verder zal stijgen, zoals ook de grafiek aangeeft. Sinds januari 2023 zitten we op een stijging vanaf een koers van 76,5 euro. Op dit moment is de koers van UCB ongeveer 122 euro.

Onlangs heeft UCB een oude weerstand doorbroken die sinds 2020 van kracht was. We geloven dat de markt eindelijk de eerder dan verwachte groei van de winstmotor van UCB begint te erkennen.

We hebben al eerder gewezen op de groeipotentie van UCB en blijven positief over de toekomstige vooruitzichten. UCB is voor ons een lange termijn investering vanwege de kans dat de komende jaren het bedrijf een constante en opvallende winstgroei kan gaan vertonen bij de huidige bekende gegevens.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.