Navigation

Herhaling: UCB: record op record - reeds ingestapt op 76,5 euro - de volgende free ride

Herhaling: UCB: record op record - reeds ingestapt op 76,5 euro - de volgende free ride

[Dit bericht is op maandag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

De koers van UCB $UCB blijft stijgen en bereikt keer op keer nieuwe records. De stijging van UCB komt ons goed uit, aangezien we in januari 2023 zijn ingestapt bij een koers van 76,50 euro.

Destijds besloten we te kopen omdat we ervan uitgingen dat de markt het winst- en groeipotentieel van dit farmaceutisch bedrijf onderschatte. Zie ook onze database over UCB.

Nu blijkt dit inderdaad het geval te zijn, en we zien verschillende positieve beoordelingen van brokers en andere factoren die de liquiditeit naar het aandeel vergroten. Beleggers blijven dus kopen.

Voor de zekerheid gaan we een stop-loss instellen om daarmee de zoveelste free ride te creëren. We leggen een stop in op 120 euro. Dit betekent dat we, nadat we zijn ingestapt op 76,50 euro in januari 2023, bij wijze van spreken weer een prachtige risicovrije belegging hebben gecreëerd.

We profiteren als het aandeel verder stijgt, en mocht er een grote correctie plaatsvinden, dan is een groot deel van onze winst veiliggesteld.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.