Navigation

UCB: Deutsche Bank verhoogt koersdoel naar 140 euro - redactionele noot

Deutsche Bank heeft het koersdoel voor UCB $UCB verhoogd van 125,00 naar 140,00 euro en handhaafde het koopadvies. De bank blijft enthousiast over UCB en de kansen voor Bimzelx en Rystiggo. De analist heeft zodoende het koersdoel met 12 procent te verhoogd van 125 euro naar 140 euro.

Redactionele noot

Wij zijn al langer bullish op het aandeel. De payoff van investeringen en nieuwe introducties van medicijnen en therapieën komt eerder dan verwacht (zie eerdere berichten). UCB's sterke portfolio en innovatieve benadering positioneren het bedrijf goed voor toekomstige groei.

UCB is een Belgisch biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op het ontdekken en ontwikkelen van innovatieve geneesmiddelen en therapieën voor ernstige ziekten. Het bedrijf heeft een sterke focus op neurowetenschappen en immunologie, met een portfolio van producten die gericht zijn op aandoeningen zoals epilepsie, ziekte van Parkinson, botverlies en inflammatoire ziekten.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.