Navigation

UCB: Citi zet hoger doel - vergelijking Novo Nordisk - redactionele noot

UCB: Citi zet hoger doel - vergelijking Novo Nordisk - redactionele noot
pro

Citi Research heeft zijn koersdoel voor UCB verhoogd van 161,00 naar 178,00 euro, terwijl het koopadvies gehandhaafd blijft. Ondanks de recente stijging in de aandelenkoers van UCB, gelooft Citi niet dat beleggers te laat zijn ingestapt. Ze vergelijken de huidige situatie met die van Novo Nordisk een paar jaar geleden, waar beleggers een soortgelijke vraag hadden.

Redactionele noot

Wij delen het optimisme over UCB en zijn bullish op het aandeel. De volledige winstpotentie van de producten van UCB lijkt nog niet volledig tot uiting te zijn gekomen, wat erop wijst dat er nog meer winstgroei mogelijk is.

De koersstijging lijkt nog maar het begin van wat er nog in het verschiet ligt. De markt heeft de waarde van de innovaties en toekomstige omzetpotentie van UCB nog niet volledig te hebben ingeprijsd, wat verdere koersstijgingen plausibel maakt.

Terug naar Citi

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.