Navigation

UCB: gekocht op 76,5 euro - stop verhogen - weer een mooie free ride

We zijn in januari 2023 ingestapt in het aandeel UCB $UCB, toen de koers nog op 76,50 euro stond. De reden hiervoor was, zoals we destijds hebben gemeld, dat we dachten dat de markt de toekomstige winstontwikkeling van UCB volledig onderschatte. Dit blijkt ook juist te zijn, want sindsdien is de koers fors gestegen.

We behouden onze opwaartse positie omdat we niet uitsluiten dat de trend zich nog verder naar boven zal voortzetten. Om onze winst te beschermen, verhogen we echter de winststop van 120 euro naar 140 euro, waarmee we een schitterende free ride hebben gecreëerd.

We willen benadrukken dat we op dit moment niet gaan bijkopen, omdat we eerst een correctie willen zien. Maar zit je erin, zoals wij, dan is er voldoende reden om de positie vast te houden.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.