Navigation

UCB: boekt record dankzij positief nieuws VS en hogere aanbeveling KBC

ABM Financial News schrijft dat UCB $UCB, de ster van de Brusselse beurs dit jaar, een nieuwe recordstand bereikte, geholpen door positief nieuws uit de Verenigde Staten en een aanbeveling van KBC Securities.

De bank verhoogde haar advies van houden naar accumuleren en het koersdoel van 161 naar 168 euro, na goedkeuring van UCB's stermedicijn Bimzelx door de FDA voor drie extra chronische ontstekingsziekten. Dit breidt de behandeling in de VS uit, na eerdere goedkeuringen in de EU en Japan.

Daarnaast kondigde UCB, samen met partner Biogen, positief nieuws aan over hun kandidaatgeneesmiddel tegen lupus, dat succesvol bleek in een late-stadium studie. Dit geneesmiddel vermindert de ziekteactiviteit bij systemische lupus erythematosus en zal later dit jaar in een tweede Fase 3-studie getest worden.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.