Navigation

UCB: gaat de goede kant op - Jefferies zet doel op 104 euro - is ook te goedkoop

UCB: gaat de goede kant op - Jefferies zet doel op 104 euro - is ook te goedkoop

Het gaat de goede kant op met de koers van UCB $UCB. De laatste tijd zijn er meer brokers die zich positief uitlaten. Het aandeel is ook veel te goedkoop als wordt gekeken naar de vooruitzichten van 2025 en daarna.

Wij zitten op een up vanaf 67,5 euro. Vandaag is het Jefferies geweest die UCB op de kooplijst zette. Het koersdoel is verhoogd van 79,00 naar 104,00 euro. Dat geeft dus een aanzienlijk potentieel aan, met als reden het optimisme in de verwachte toename van de piekverkopen voor Bimzelx.

Deze verkopen kunnen naar verwachting een piek bereiken van meer dan 4 miljard euro. Eerder rekende de broker op 3,2 miljard euro. Bimzelx wordt door medici, zoals artsen, als superieur gezien ten opzichte van andere behandelingen. Onderzoek suggereert dat het gebruik van Bimzelx gepaard gaat met minder zelfmoordgedachten.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.