Navigation

Herhaling: Umicore: ernst recente winstwaarschuwing - bevriezen lonen - interne notitie

Herhaling: Umicore: ernst recente winstwaarschuwing - bevriezen lonen - interne notitie
pro

[Dit bericht is op vrijdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Dit ernst van de recente winstwaarschuwing van Umicore $UMI blijkt uit een interne notitie. Het blijkt dat ook het personeel moet gaan inleveren. Verderop in dit artikel is deze notitie en de informatie te vinden.

Zoals eerder gemeld is de slechte situatie bij Umicore niet onverwacht. We hebben hier al eerder voor gewaarschuwd. Uit de notitie blijkt dat het bedrijf op alle manieren kosten moet besparen, wat voorlopig geen positief beeld schetst.

Aan de andere kant kunnen kostenbesparingen ook een positief effect hebben. Momenteel blijven wij nog steeds weg uit het aandeel Umicore. Zie ook eerdere berichten.

De interne notie

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.