Navigation

Crypto: Uniswap: versie 4 gepland - munt hierdoor hoger

The Uniswap Foundation heeft aangekondigd dat de lancering van Uniswap versie 4 voorlopig gepland staat voor het derde kwartaal van 2024 en momenteel in de eerste fase verkeert.

De koers van de UNI-token heeft positief gereageerd op het nieuws. Een stijging naar de 9 tot 10 dollar is misschien mogelijk. Het "probleem" blijft echter dat het niet duidelijk is of toekomstige regelgeving een negatieve impact kan hebben op deze DEX. Daarom doen we niets met de munt.

Deze fase omvat onder andere de voltooiing van de kerncode, testen, optimalisatie van gas, beveiligingsverbeteringen en de afronding van aanvullende aspecten. De tweede fase omvat uitgebreide audits en wedstrijden voor gemeenschapsaudits, en het implementeren van v4 op het testnetwerk.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.