Navigation

Unilever: gaat voor 800 mln aandelen inkopen - al aangekondigd - wel positief

Unilever $UNA heeft aangekondigd om tot uiterlijk 13 december voor ongeveer 800 miljoen euro aan eigen aandelen in te kopen. Dit volgt op een eerder aangekondigd inkoopprogramma van 1,5 miljard euro, waarvan de eerste tranche van 700 miljoen euro op 30 augustus is afgerond. Hierbij werden meer dan 13 miljoen aandelen ingekocht.

Unilever is van plan de aandelen in te trekken. Dit proces zou, ondanks de eerdere aankondiging, toch een positieve invloed kunnen hebben op de koers. Wij zitten op een stijging van het aandeel. (Zie ook de database.)

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.