Navigation

Unibail-Rodamco-Westfield: verkoopt bezit in de VS - nog steeds een zwak aandeel

Unibail-Rodamco-Westfield $URW heeft aangekondigd dat ze het Westfield Valencia Town Center in Californië hebben verkocht aan Centennial Real Estate voor 199 miljoen dollar. Dat is 4 miljoen dollar meer dan de schuld van 195 miljoen dollar en een korting van minder dan 3 procent op de meest recente taxatie.

Visie op verkoop en het aandeel

Hoewel de verkoop een stap is om de financiële positie van Unibail-Rodamco te verbeteren is er geen reden om iets met het aandeel te doen. Deze transactie helpt Unibail-Rodamco om hun schuld verder te verminderen. In totaal is er sinds 2021 al voor 1,8 miljard dollar aan vastgoed verkocht in de VS. Toch is het saneringsproces nog niet voorbij en dit verloopt ook stroperig door de huidige marktomstandigheden.

De dalende trend van het bedrijf is nog niet volledig omgekeerd. Misschien is er langzaam een bodem wordt bereikt. Dat is echter onvoldoende. Het is wellicht verstandig om voorlopig niets met het aandeel te doen en de ontwikkelingen af te wachten.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.