Navigation

Van Lanschot: verrast met sterke doelstellingen - meer ruimte voor aandeel

Van Lanschot: verrast met sterke doelstellingen - meer ruimte voor aandeel
pro

Van Lanschot Kempen [Van Lanschot] VLK heeft tijdens haar Investor Day indrukwekkende nieuwe financiële doelstellingen voor 2027 gepresenteerd. Deze doelstellingen overtreffen ruimschoots de marktverwachtingen en benadrukken de sterke positie van de bank in de sector.

Het aandeel

Het aandeel Van Lanschot stijgt met ongeveer 5%. Hoewel het moeilijk te voorspellen is waar de koers precies naartoe gaat, zou het ons niet verbazen dat er in de komende 12 maanden minimaal nog 20% winst bij kan komen. De sterke financiële prestaties en ambitieuze doelstellingen dragen bij aan een positief toekomstperspectief voor het aandeel.

Belangrijkste financiële doelstellingen

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.