Navigation

Volkswagen: cijfers reden om weg te blijven - visie

Volkswagen [VW] $VOW3, de grootste autofabrikant van Europa, heeft een daling van 2,4% in de operationele winst in het tweede kwartaal gerapporteerd. Deze daling in winstgevendheid benadrukt de dringende noodzaak voor het bedrijf om beslissende maatregelen te nemen om de financiële uitdagingen aan te pakken en het modelaanbod te vernieuwen.

Met een winst voor rente en belastingen (EBIT) van 5,46 miljard euro ($5,91 miljard) in de periode april-juni, en een operationeel rendement op verkoop van 6,6%, komen de resultaten overeen met de gemiddelde schattingen, maar wijzen ze op de noodzaak van aanzienlijke verbeteringen.

Het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.