Navigation

VW: Mahindra gaat elektrische onderdelen en batterijcellen VW gebruiken - trend aandeel

Mahindra gaat elektrische onderdelen en batterijcellen van Volkswagen [VW] $VOW3 gebruiken voor zijn eigen elektrische platform, INGLO. Dit maakt Mahindra de eerste externe partner die de uniforme cel van Volkswagen benut.

Het nieuws is zeker een opsteker voor Volkswagen. Toch blijven we voor nu neutraal. Hoewel het aandeel goedkoop is en een hoog dividendrendement heeft, zijn we enigszins onzeker over de ontwikkelingen in China, een belangrijke markt. Ook is de prijs actie van het aandeel nog steeds matig hoewel zich een bodem lijkt te vormen.

De overeenkomst zal over meerdere jaren lopen en een totaal volume van ongeveer 50 gigawattuur aan energieopslagcapaciteit hebben. Volkswagen's modulaire MEB-voertuigplatform wordt gebruikt om auto's van Volkswagen, Skoda en Audi te bouwen, waardoor het ook een leverancier van elektrische technologie en onderdelen wordt voor andere autofabrikanten.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.