Navigation

Vopak: 20 miljard euro voor waterstofkernnetwerk Duitsland - gunstig

Vopak: 20 miljard euro voor waterstofkernnetwerk Duitsland  - gunstig
pro

De Bundestag, het federale parlement van Duitsland, heeft ingestemd met een energiewet ter waarde van $20 miljard, bedoeld om de bouw van een waterstofkernnetwerk door het hele land te financieren.

In Duitsland heeft Vopak sinds 2023 een joint venture op gelijke basis met Hydrogenious LOHC Technologies voor waterstofopslag, transport en levering op basis van de Liquid Organic Hydrogen Carrier (LOHC) technologie van Hydrogenious. Dit is een stap om LOHC-marktoplossingen en grootschalige projecten te bevorderen.

Waterstofkernnetwerk en Vopak

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.