Navigation

Volkswagen: Xpeng heeft zevenzits X9 gelanceerd - neutraal

De Chinese elektrische autofabrikant Xpeng heeft zijn zevenzits-van de X9 gelanceerd en beschouwt deze als een game changer voor de branche. De CEO, Gu, verwacht een verkoophit van het nieuwe voertuig.

Volkswagen is partner bij het Chinese bedrijf. Hoewel het nieuwe voertuig misschien het verwachte succes wordt, is het voor ons geen reden om iets te doen met Volkswagen (zoals eerder berichten). Het bedrijf heeft een partnerschap met Volkswagen voor de marktintroductie in Duitsland en ontving onlangs een investering van ongeveer 700 miljoen dollar van VW.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.