Navigation

Herhaling: VS & China: Amerikanen overwegen meer beperkingen import auto's

[Dit bericht is op donderdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Minister van Handel van de VS, Raimondo, heeft gesproken over de mogelijkheid dat de VS (electrische) voertuigen die verbonden zijn met China verbiedt of bepaalde beperkingen oplegt. Daarnaast werd afzonderlijk in de media gemeld dat senator Brown van de VS pleit voor een volledig verbod op alle Chinese internetverbonden voertuigen.

Deze acties kunnen implicaties hebben voor de wereldwijde handel en economie, vooral gezien de voortdurende handelsoorlog tussen de VS en China. Het opvoeren van protectionistische maatregelen kan historisch gezien negatieve gevolgen hebben voor de economie, zoals onderzoek aantoont over de afgelopen 400 jaar. Het is dus twijfelachtig of een verdere escalatie van sancties de meest wenselijke oplossing is.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.