Navigation

VS CPI: verwachtingen Wall Street economen voor de maand april - reminder

Op woensdag wordt de consumentenprijsindex (CPI) voor april vrijgegeven. Vandaag kwamen al de PPI-cijfers uit.

Het verwachte groeipercentage van de CPI bedraagt volgens Wall Street economen 0,3% ten opzichte van de voorgaande maand, wat lager is dan de 0,4% groei in maart. De verwachting is dat de CPI-groei op jaarbasis 3,5% zal zijn, ongewijzigd ten opzichte van maart, ondanks een lichte stijging van de energieprijzen.

Tegelijkertijd wordt verwacht dat de kerninflatie, die voedsel- en energieprijzen uitsluit, met 0,3% maand op maand zal stijgen, een vertraging ten opzichte van de 0,4% groei eerder. De kern-CPI-groei wordt verwacht te vertragen tot 3,6% van 3,8% in maart.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.