Navigation

VS verkiezingen: grote verschuiving - Harris leidt in meeste battleground states

VS verkiezingen: grote verschuiving - Harris leidt in meeste battleground states

Uit een onderzoek van The Cook Political Report blijkt dat vicepresident Kamala Harris in 6 van de 7 battleground states (strijdstaten) ofwel aan de leiding gaat, ofwel gelijk staat met voormalig president Donald Trump. In Nevada, de enige uitzondering, heeft Trump nog een kleine voorsprong, maar Harris heeft zijn marge sinds mei met zes punten verkleind.

In alle battleground states samen heeft Harris een kleine voorsprong van 48% tegen 47% in een directe vergelijking met Trump. Dit is een aanzienlijke verschuiving sinds de laatste Swing State Project-enquête in mei, toen Trump op president Joe Biden met 3 punten voorlag en in alle 7 battleground states voor of gelijk stond.

The Fight To Redefine the 2024 Race for President
A new Cook Political Report Swing State Project Survey conducted by BSG and GS Strategy Group shows Vice President Kamala Harris leading or tied with former President Donald Trump in all but one of the seven battleground states. Overall, she holds a narrow lead of 48% to 47% in those states in the head-to-head.

Polymarkets

Polymarket, een platform waar mensen geld kunnen inzetten op de uitkomst van bepaalde gebeurtenissen, zoals politieke verkiezingen geeft ook aan dat Trump achterligt volgens de gokkers.

Als Kamala Harris op dit moment 8 procentpunten voor ligt op Donald Trump volgens Polymarket, betekent dit dat de meeste mensen die inzetten, denken dat zij een grotere kans heeft om te winnen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.