Navigation

Aandelen & verkiezingen VS: de scenario's volgens Goldman Sachs

Aandelen & verkiezingen VS: de scenario's volgens Goldman Sachs
pro

De komende Amerikaanse verkiezingen kunnen implicaties voor de financiële markten en het fiscale beleid hebben. Goldman Sachs heeft vier mogelijke scenario's geanalyseerd, elk met unieke economische gevolgen afhankelijk van welke partij de macht grijpt.

Deze scenario's omvatten een Republikeinse overwinning, een Democratische overwinning, een herverkiezing van Trump met een verdeeld congres, en een overwinning van Biden met een verdeeld congres. Hieronder worden de verwachte effecten op aandelen, rendementen en de Amerikaanse dollar in elk scenario uiteengezet.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.