Navigation

Vivoryon: vanaf vandaag investeerdersbijeenkomsten - very high risk aandeel

Vivoryon Therapeutics $VVY organiseert verschillende investeerdersbijeenkomsten onder leiding van CEO Frank Weber. Deze bijeenkomsten zijn van 8 tot 10 januari.

Het aandeel zien we als very high risk. Er moet nog heel veel geld bij en de vraag is of het ooit zal slagen. Dat gezegd hebbende, nemen wij de "gok" om toch op een up te zitten. De reden is dat als het bedrijf wel slaagt, de koers zo maar 10 keer over de kop kan gaan.

Echter, we willen benadrukken dat de kans van slagen vooralsnog nihil is en er aanzienlijke onzekerheid is voor aandeelhouders.

Op de bijeenkomsten voor investeerders zal het varoglutamstat, een klein-molecuul medicijn voor Alzheimer, besproken worden. Het bedrijf is van plan om de definitieve gegevens van fase 2b, inclusief primaire en secundaire resultaten en veiligheidsgegevens, in het eerste kwartaal van 2024 bekend te maken.

Vivoryon richt zich op de innovatie van kleine moleculen gebaseerde medicijnen, gericht op gebieden zoals Alzheimer, kanker, inflammatoire ziekten en fibrose.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.