Navigation

Wall Street: verwachtingen resultaten - AAPL - AMZN - META vandaag

Let op: Belangrijke cijfers die na 18.00 uur worden bekendgemaakt en die wij belangrijk vinden, worden meegenomen in de feed de dag erna.

Op deze donderdag wordt het rapport van Apple $AAPL verwacht. Analisten schatten een omzet van $118 miljard, een lichte stijging van 0,75% ten opzichte van het voorgaande jaar. De winst per aandeel wordt verwacht op $2,10, een stijging van 11,70% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Ook zal Amazon $AMZN rapporteren. Analisten schatten een omzet van $166,15 miljard, een stijging van 11% ten opzichte van het voorgaande jaar. De verwachte winst per aandeel is $0,80, wat een stijging van 220% ten opzichte van het voorgaande jaar betekent.

Eveneens op donderdag wordt het rapport van Meta $META verwacht. Analisten schatten een omzet van $39 miljard, een stijging van ruim 21% ten opzichte van het voorgaande jaar. De winst per aandeel wordt verwacht op $4,98, een stijging van 183% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Op vrijdag wordt het rapport van ExxonMobil $XOM vrijgegeven. Analisten zien een omzet van $85,95 miljard, een daling van 10% ten opzichte van het voorgaande jaar. De verwachte winst per aandeel is $2,21, wat een daling van 35% ten opzichte van het voorgaande jaar betekent.

Deze vrijdag komen ook de cijfers van Chevron $CVX uit. Analisten schatten een omzet van $51,3 miljard, een daling van 9% ten opzichte van het voorgaande jaar. De verwachte winst per aandeel is $3,21, wat een daling van 21,5% ten opzichte van het voorgaande jaar betekent.

Alvast vooruitkijken naar volgende week. Op maandag rapporteert McDonald's $MCD cijfers. Analisten schatten een omzet van $6,45 miljard, wat een stijging van bijna 9% is ten opzichte van het voorgaande jaar. De verwachte winst per aandeel wordt geschat op $2,82, wat bijna een stijging van 9% inhoudt.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.