Navigation

Wall Street: NYSE Bullish Percent Index

De NYSE Bullish Percent Index $BPNYA staat net boven de 38. Daarmee zit deze index in bear-territorium. Eerder dit jaar lag een low in het voorjaar. Op zich zou dat kunnen inhouden dat op basis van deze index de Amerikaanse beurs nog verder kan dalen. Als de $SPX daalt, daalt ook Europa. Het is geen zekerheid en slechts een methode, maar wel één die bruikbaar kan zijn.

In de meest eenvoudige vorm, en niet bepekt tot vanwege afwijkende patronen, geeft de Bullish Percent Index de voorkeur aan de bulls wanneer deze boven de 50% ligt en aan de bears wanneer deze onder de 50% ligt. De index wordt ook als overbought beschouwd wanneer deze boven 70% ligt en als oversold wanneer deze onder 30% ligt.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.