Navigation

SPX: closing range signalen vooralsnog onduidelijk

De closing range van de S&P 500 futures $SPX geeft aan dat de markt mogelijk zowel de onderste als de bovenste grens van dit bereik kan testen voordat een definitieve richting wordt bepaald. Op donderdag was er een opwaartse outbreak na het testen van de bovenkant van dit bereik en ontstond er een opwaarts signaal. Vandaag begint alles opnieuw en voor nu is er een grote kans dat er eerst een soort heen-en-weer beweging kan plaatsvinden. Wat de definitieve richting wordt is dus onduidelijk op dit moment.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.