Navigation

Disney: resultaten - neutrale houding

De financiële prestatie van Disney $DIS is een combinatie van positieve en negatieve aspecten, wat een gemengd scenario oplevert. Het bedrijf ondergaat momenteel een reorganisatieproces.  CEO Robert Iger benadrukte de bedrijfstransformatie. Het zou verstandig zijn om te wachten op verdere updates van het bedrijf voordat beslissingen worden genomen over investeringen in hun aandelen. Althans dat doen wij.

Disney  leed afgelopen kwartaal verlies maar had hogere omzet. De Disney+ streamingdienst verloor voor het tweede kwartaal op rij abonnees in Noord-Amerika. Disney+ had 146,1 miljoen abonnees, 7,4% minder dan vorig kwartaal, vooral door verlies in India. De omzet steeg naar 22,3 miljard dollar, het nettoverlies was $460 miljoen. Op aangepaste basis was de winst $1,03 per aandeel.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.