Navigation

Netflix: introduceert iOS gaming app - aandeel gevoelig voor winstnemingen

Netflix: introduceert iOS gaming app - aandeel gevoelig voor winstnemingen

Netflix $NFLX introduceert een nieuwe iOS-app genaamd "Netflix Game Controller," waarmee tv-gaming mogelijk is. Compatibele games zijn nog niet vermeld. Dit schrijft The Verge op 8 augustus.

De app maakt het mogelijk om Netflix-games op tv te spelen met je mobiele apparaat. Het is nog niet in bèta niet beschikbaar is in de Google Play Store.

Slimme zet: toch kans op correctie

Om de stap naar gaming te zetten mag als slim gezien worden. Netflix heeft een groot platform en is wereldwijd bekend. Aan de andere kant gaat het ook de concurrentie aan met gevestigde spelers die financieel sterk zijn en niet stilzitten.

Wat betreft het aandeel, wij wachten af totdat er een eventuele correctie heeft plaatsgevonden. Het aandeel is op basis van waardering duur. Er zit al veel verwachtingswaarde in de koers.

Wel geldt dat qua prijs gedreven actie een uptrend zichtbaar is. Dat neemt echter niet weg dat binnen deze uptrend ook Netflix gevoelig kan zijn voor een redelijke dip richting de onderkant van het huidige opwaartse trendkanaal.

Netflix’s new virtual game controller iOS app hints at TV gaming
It seems Netflix may let you play its games on TVs soon.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.