Navigation

Wynn: cijfers veel beter dan verwacht - eerder long gegaan

De cijfers van Wynn Resorts of Wynn $WYNN zijn beter dan verwacht, Zowel Boston, Las Vegas als Macau deden het boven prognoses.

Wij zitten vanaf $91 dollar op een stijging en hebben een stop om de positie te beschermen. We houden deze positie vast, maar moeten wel zeggen dat de markt tot nu toe matig heeft gereageerd op de opening van Macau. Ondanks dat nemen we het risico om long te blijven zitten, maar zien geen reden op dit moment om deze positie te vergroten.

Wynn Resorts of Wynn (WYNN) heeft aangekondigd dat de aangepaste kwartaalwinst $0,91 per aandeel bedroeg. Dit is aanzienlijk hoger dan de gemiddelde schatting van analisten, die $0,59 was. Dit betekent een aanzienlijke stijging van 211 procent in vergelijking met een verlies van $0,82 per aandeel in dezelfde periode vorig jaar.

Daarnaast behaalde het bedrijf een kwartaalomzet van $1,60 miljard, wat de consensusraming van analisten met een solide 3,9 procent overtrof. Dit vertegenwoordigt een opmerkelijke stijging van 76 procent ten opzichte van de omzet van $908,8 miljoen in dezelfde periode van het voorgaande jaar.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.