Navigation

Wall Street: lager in aanloop data inflatie

Op woensdag boekten Wall Street verlies. Zowel de S&P 500 als de Nasdaq 100 daalden naar 4-weekse lows. Zwakte in chipaandelen drukte op de technologiesector en de algehele markt. Bovendien was er afwachtendheid  in de aanloop naar het maandelijkse Amerikaanse consumentenprijsrapport van vandaag.

Niettemin werden de verliezen beperkt door de kracht in energieaandelen, aangezien de prijs van olie meer dan 1% steeg naar een hoogste punt in bijna 8 maanden.

Aandelen van Amerikaanse regionale banken daalden voor de tweede dag op rij nadat Moody's Investors Service op dinsdag de kredietratings van tien kleine en middelgrote Amerikaanse banken verlaagde naar een negatieve outlook .

Zwakte in chipaandelen drukte op de technologiesector en de bredere markt. Nvidia $NVDA sloot meer dan 4% lager af, waarmee het de verliezers aanvoerde in de S&P 500. Lyft $LYFT daalde meer dan 10% nadat het rapporteerde dat de Q2-opbrengst per actieve gebruiker $47,51 bedroeg, onder de consensus van $48,52.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.