Navigation

Wall Street: geeft meeste winst uit handen

Op donderdag zagen we een lichte stijging op de Amerikaanse aandelenmarkt, maar de meeste winst die eerder was behaald, ging verloren. Dit gebeurde na een aanvankelijke opleving op basis van het CPI-rapport.

Het Amerikaanse CPI-rapport van juli, dat op donderdag is vrijgegeven heeft het vooruitzicht versterkt dat de Federal Reserve (Fed) tijdelijk zou kunnen besluiten om hun campagne voor het verhogen van de rente te onderbreken.

Aandelen gaven het grootste deel van hun winst weer prijs nadat het rendement op staatleningen een eerdere daling omdraaiden en stegen. Dit had een negatieve invloed op de aandelenmarkt.

Wynn Resorts Ltd (WYNN) steeg meer dan 2% na de cijfers. Amerikaanse beursgenoteerde Chinese technologiebedrijven lieten op donderdag positieve bewegingen zien, nadat Alibaba sterker dan verwachte cijfers had vrijgegeven.

Tapestry (TPR) daalde met meer dan 15% nadat ze bekend maakte Capri Holdings over te nemen voor $8,5 miljard. Autoaandelen waren ook zwak door vakbonds eisen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.