Navigation

Coinbase breidt uit in Canada: na "melt-up" Bitcoin ETF's kans dalende trend - ENX - NDAQ

Coinbase breidt uit in Canada: na "melt-up" Bitcoin ETF's kans dalende trend - ENX - NDAQ

Vandaag heeft Coinbase $COIN zijn uitbreiding naar Canada aangekondigd met een reeks nieuwe toepassingen. Coinbase biedt nu toegang tot Interac e-Transfers aan voor 100% van de Canadese Coinbase-gebruikers. Hierdoor wordt het verplaatsen van geld van en naar je account veiliger en eenvoudiger.

Marketcap in vergelijking met Euronext en Nasdaq

Op dit moment heeft Coinbase een marktkapitalisatie van $19,23 miljard, zonder duidelijk zicht op winst en zonder dividenduitkering. Euronext $ENX heeft een marktkapitalisatie van $6,7 miljard, maakt winst en keert dividenden uit met een dividendrendement van 3,3%. Nasdaq $NDAQ heeft een marktkapitalisatie van $25 miljard. Het rapporteert winst en keert dividenden uit met een dividendrendement van 1,7%.

Misschien nog één keer een melt-up

Waarschijnlijk zal de koers van Coinbase nog een "meltup" laten zien als de Bitcoin ETF's worden goedgekeurd, die overigens nu weer zijn vertraagd door de SEC. Daarna zou de koers zich kunnen bevinden op een "slippery slope" naar beneden als de markt de zeer hoge waardering als problematisch gaat beschouwen. Wij doen niks met het aandeel. We zien het als een sell on rallies.

De inkomsten uit de Bitcoin ETF's, als onderdeel van het Surveillance Sharing Agreement (SSA), kunnen de huidige prijs van het van de koers niet verantwoorden, zeker niet als de volumes in de cryptohandel blijven dalen zoals zichtbaar was sinds het laatste kwartaal.

Het transactievolume voor zowel consumenten als instellingen is respectievelijk met 70% en 54% gedaald ten opzichte van het tweede kwartaal van 2022, zoals bleek bij de presentatie van de cijfers eerder in augustus.

Coinbase Accelerates International Expansion with Official Launch in Canada
Today, Coinbase announced its Canadian expansion with a series of new offerings that demonstrate its commitment to Canada as a priority Go Deep market

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.