Navigation

Home Depot: een beat - geen verhoging guidance

Home Depot $HD zijn cijfers vrijgegeven die een beat waren. Het bedrijf heeft zijn jaarlijkse verwachting gehandhaafd, ondanks het overtroffen resultaat. Dit is een mogelijk negatief signaal. De cijfers zijn beter dan verwacht, maar het bedrijf durft zich er blijkbaar niet aan te wagen de prognose te verhogen. We nemen op dit moment geen actie met betrekking tot Home Depot. We blijven langs de zijlijn staan.

Home Depot heeft kwartaalcijfers gemeld met een winst van $4,65 per aandeel, wat 4 procent hoger is dan de verwachte consensus van analisten van $4,46. Dit markeert een afname van bijna 8 procent ten opzichte van de winst van $5,05 per aandeel in dezelfde periode vorig jaar.

Het bedrijf rapporteerde kwartaalomzet van $42,92 miljard, wat 1,6 procent hoger is dan de verwachte consensus van analisten van $42,25 miljard. Dit betekent een afname van 2 procent ten opzichte van de omzet van $43,79 miljard in dezelfde periode vorig jaar.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.