Navigation

Wall Street: breadth slechtste sinds 2009 - Bloomberg

De breadth van de Amerikaanse markt is het slechtste sinds 2009. Dit meldt Bloomberg. Dit is een slecht signaal, tenzij er snel een verbetering zal optreden. Het geeft ook aan dat de stijging in Amerika steeds nauwer wordt, iets dat dus juist moet worden verbreed om niet nog grotere correcties uit te lokken.

Marktbreedte-indicatoren analyseren het aantal aandelen dat stijgt in verhouding tot het aantal dat daalt in een bepaalde index. Positieve marktbreedte doet zich voor wanneer er meer aandelen stijgen dan dalen en vice versa.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.