Navigation

Lithium & Kobalt: groot tekort voorzien - Albemarle

Aandelen van bedrijven die veelbelovend zijn in de mijnbouwsector, distributie en verwerking voor grondstoffen die worden gebruikt voor alternatieve energiebronnen, zijn de laatste tijd in een dalende trend.

Toch zou er na deze daling een veel beter beeld kunnen ontstaan. Wanneer dat zal zijn, is nu niet te zeggen. De reden om positief te blijven kijken naar de marktleiders in deze sector is vanwege de grote tekorten aan grondstoffen voor EV's. Onderzoeksbureaus voorzien dat er ongeveer 20 keer meer lithium en bijvoorbeeld kobalt nodig zal zijn dan nu wordt gewonnen.

Albmarle: op een stijging blijven zitten

Eén van de aandelen waar wij op een up zitten is Albemarle $ALB. Ook dit aandeel ontkomt niet aan de malaise. Maar we blijven toch zitten en denken dat over een langere periode de koers het beter zal doen dan de markt. We zijn in 3 stappen op een stijging gaan zitten in het aandeel Albemarle.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.