Navigation

Apple: hype rond virtuele bril - kans dat het tegenvalt - NFLX - META

De hype rond de virtuele bril van Apple $AAPL kan wellicht flink tegenvallen, gezien de hoge prijs en het moment waarop de consumenten misschien juist hun hand op de knip gaan houden.

Wij voorzien dat Meta $META met een veel goedkopere versie van een virtuele bril en haar verschillende platforms, zoals Instagram, Facebook en WhatsApp, de grote winnaar zal worden.

Ook Netflix $NLFX kiest ervoor geen eigen app te ontwikkelen voor de aankomende Apple-bril Vision Pro, in tegenstelling tot andere streamingdiensten. De streamingdienst ziet weinig potentieel in de mixed reality-headset. Er zijn geen plannen voor een specifieke Vision Pro-app, en gebruikers moeten films en series via de browser bekijken.

Naast Apple TV+ zullen apps van Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video en ESPN beschikbaar zijn op de Vision Pro, die meer dan 150 3D-films van grote studio's ondersteunt.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.