Navigation

Amazon Shipping-service hervat - stops op stijgings-posities - UPS - FDX

Amazon $AMZN heeft zijn Amazon Shipping-service hervat, die concurreert met vervoerders zoals FedEx en UPS, nadat het deze tijdens de pandemie had gepauzeerd. Deze service stelt verkopers in staat om Amazon-bestellingen en producten die op andere sites zijn verkocht te verzenden. Verkopers die Amazon Shipping gebruiken moeten Amazon-verkopers zijn en de service is alleen beschikbaar voor binnenlandse zendingen.

Het hervatten van de service zal waarschijnlijk weinig invloed hebben op de koers, omdat het niet onverwacht is. Wij zijn bullish op Amazon, mede bevestigd door de meest recent gepresenteerde cijfers van het bedrijf. Toch kopen wij hier nu niet bij, nadat we eerder long zijn gegaan. Het totaalbeeld op de markten is onzekerder en met recente prijsstijgingen vinden wij het het beste om deze "free ride" voort te zetten.

Wat betreft UPS en FedEx. Met UPS doen we niets en bij FedEx zijn we eerder op een stijging gaan zitten, vanaf $220. We hebben deze positie nog steeds en zijn aan het reduceren. We kopen dus ook hier niet bij gezien de kans op zwakte in de activiteit door China.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.