Navigation

Eli Lilly op record: blijft prachtig bedrijf - pensioen-aandeel

Van een oplossing tegen overgewicht tot de ontwikkeling van een medicijn dat Alzheimer tegengaat, tot therapieën om kanker te bestrijden.
Eli Lilly $LLY heeft het in huis.

Het aandeel bereikt vandaag een nieuw all-time high en zien we al als een van de beste aandelen voor een pensioen-portefeuille. De recente stijging is echter veel steiler dan de gemiddelde stijging. Dit kan mogelijk leiden tot een correctie.

Mocht dat gebeuren dan kopen we waarschijnlijk bij. Ook houden we onze huidige stukken vast gezien de overtuiging dat het aandeel ook over een langere periode uitstekend blijft presteren.


Vandaag maakte het bedrijf de eerste resultaten bekend van de LIBRETTO-531 studie. Hierin is Retevmo vergeleken met de keuze van artsen tussen MKI's voor gevorderde RET-gemuteerde medullaire schildklierkanker.


De studie heeft haar primaire doel bereikt, met een duidelijke en betekenisvolle verbetering in progressievrije overleving (PFS).De volledige resultaten van LIBRETTO-531 worden gepresenteerd op een komende bijeenkomst.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.