Navigation

Salesforce: weer iets hoger: prijs georiënteerde actie

De koers van Salesforce $CRM is vandaag tot nu toe weer iets hoger. We gaan nu niets doen met het aandeel, maar als de huidige zone stand weet te houden, is er misschien wel een koopkans. Dat is echter nu nog niet te zeggen.

Wel is het een feit dat over een langere periode het aandeel tot de favorieten bij de Wall Street partijen kan worden gerekend. Dat gezegd hebbende, is het nu nog onduidelijk wat de koers op korte termijn gaat doen door de huidige stemming in de markt, ondanks dat de prijs georiënteerde actie mogelijk wel een keerpunt naar boven aangeeft.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.