Navigation

Herhaling: verwachtingen cijfers NVIDIA - visie

Vandaag zal NVIDIA zijn kwartaalrapport nabeurs publiceren. Wall Street Analisten voorspellen dat $NVDA een omzet van $11.02 miljard zal behalen, wat een stijging is van ruim 64% ten opzichte van vorig jaar.


Daarnaast wordt verwacht dat de winst per aandeel $2.05 zal bedragen, wat neerkomt op een stijging van 302% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Wij zijn op een up gegaan in NVIDIA in januari toen de koers op 179 dollar stond. Deze keer hebben we geen idee hoe de markt zal reageren op de cijfers. Onlangs hebben we besloten om deze positie enigszins te verminderen en een stop-loss niveau in te stellen om onze winst te beschermen.


Dit is trouwens in lijn met wat we eerder schreven over NVIDIA en aandelen in tech die sterk zijn gestegen. Op dit moment overwegen we dus niet om bij te kopen en vanuit een comfortabele positie met een gereduceerde positie af wachten hoe de cijfers gaan worden.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.