Navigation

Snowflake: cijfers voldoen - blijven op een up

Snowflake $SNOW heeft het tweede kwartaal een winst per aandeel (WPA) van $0,25 gerapporteerd, wat de verwachting van $0,10 van analisten met 150 procent heeft overtroffen.

Het bedrijf heeft in het tweede kwartaal een omzet van $674,02 miljoen geboekt, wat 1,78 procent hoger is dan de analistenconsensus van $662,24 miljoen. Dit vertegenwoordigt een stijging van 35,5 procent ten opzichte van de omzet van $497,25 miljoen in dezelfde periode vorig jaar.

Snowflake verwacht in het derde kwartaal een productomzet tussen de $670 miljoen en $675 miljoen. Voor het volledige boekjaar 2024 verwacht het bedrijf een productomzet van $2,6 miljard.

In augustus 2022 zijn we naar positief gegaan. Deze rating houden we vast. De cijfers zijn niet echt super goed, maar de samenwerking met NVIDIA is reden om toch meer koerswinst te verwachten in de toekomst. We zijn hier in eerdere berichten vaker op ingegaan.

Snowflake and NVIDIA Team to Help Businesses Harness Their Data for Generative AI in the Data Cloud
Snowflake, the Data Cloud Company, and NVIDIA today announced at Snowflake Summit 2023 that they are partnering to provide businesses of all sizes with an accelerated path to create customized generative AI applications using their own proprietary data, all securely within the Snowflake Data Cloud.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.