Navigation

NVIDIA: ontmoet verkopers op stijging - China

De koers van NVIDIA $NVDA bereikte aanvankelijk een hoogtepunt rond de $502 bij de opening van de handel, maar vertoonde daarna een daling tot ongeveer $484.

Het is op dit moment onduidelijk of er nog een nieuwe rally komt, en of dat stijgingen worden gebruikt om winsten veilig te stellen. In ieder geval hebben wij eerder al besloten om niet bij te kopen en zijn we tevreden met onze huidige (verkleinde) positie. Zoals eerder aangegeven zitten we vanaf een heel mooi niveau long en reduceren deze positie.

Tot slot, als een aandeel op zulke sterke cijfers niet echt meer weet te stijgen is dat een signaal dat de kans op een correctie groter is.

Daar komt bij dat ongeveer 20 tot 25 procent van de omzet nog uit China komt. Daar ligt wel degelijk een risico

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.