Navigation

Opnieuw defect deel 737 Max: koers iets lager

Opnieuw is er een defect geconstateerd in de 737 Max. Dit heeft alleen invloed op een deel van de vliegtuigen. De koers van Boeing $BA staat voorbeurs bijna 2% lager. Hoewel dit nieuws niet gunstig is, zal het waarschijnlijk geen ernstige gevolgen hebben voor de lange termijn opwaartse trend van het aandeel.


Bovendien is Boeing door het verleden voorzichter geworden, wat ertoe leidt dat het eerder geneigd is om te reageren. Dit geldt zelfs als het uiteindelijk meevalt.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.