Navigation

Meta: tool om nieuwe code te genereren en te debuggen

Meta Platforms $META) heeft een nieuwe tool uitgebracht genaamd Code Llama, gebouwd op zijn Llama 2 AI-model. Deze tool is ontworpen om nieuwe code te genereren en menselijk geschreven werk te debuggen. Het is gratis voor zowel onderzoek als commercieel gebruik en heeft als doel om de efficiëntie van ontwikkelaars te verbeteren.

We hebben al eerder deze week ingegan op Meta vanwege de ontwikkeling van een vertaaltool. Over het algemeen beschouwen we het aandeel als een veelbelovende kans op lange termijn, maar op korte termijn is er een aanzienlijke kans op correctie voordat er mogelijk een betere instapmogelijkheid komt.

Meta launches own AI code-writing tool: Code Llama
Code Llama was built on top of Llama 2.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.