Navigation

S&P 500: nog steeds aan het corrigeren - trend voor het westen

De belangrijkste index in de wereld voor de westerse markten, de S&P 500 $SPX, bevindt zich nog steeds in een onderliggende opwaartse trend. Echter, zoals al eerder vermeld, vertoont de recente beweging ook een corrigerend patroon. Op dit moment is er geen duidelijk signaal dat deze correctie al ten einde is.

Daarom sluiten we niet uit dat de S&P 500 verder zal dalen op de korte termijn en dat ook andere westerse beurzen zullen volgen. Tot slot is de matige reactie op beter dan verwachte cijfers ook een teken dat beleggers nog steeds voorzichtig zijn met instappen en juist winstnemen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.