Navigation

Aandelen China in New York: sterk hoger - BABA - PDD - JD

Aandelen China in New York: sterk hoger - BABA - PDD - JD

De aandelen gerelateerd aan China zijn fors gestegen in New York, met als voorbeelden Alibaba, JD.com en PDD. Wij hebben al enige tijd geleden ingezet op een stijging van Alibaba $BABA. Misschien zijn we wat te vroeg ingestapt, maar we zijn blijven zitten, en nu lijkt de beloning te komen.

Eerder hebben we aangegeven dat de som der delen, samen met de hogere cashflow en de inkoop van eigen aandelen, suggereert dat de fair value van het aandeel dichter bij de 200 dollar ligt. We blijven bij die visie en handhaven onze positie in afwachting van een verdere stijging.

Bij PDD $PDD doen we niets, omdat het onduidelijk is welke veranderingen in de wetgeving zullen plaatsvinden, wat kan leiden tot hogere betalingen voor douane rechten. Dit zou negatief kunnen uitpakken voor TEMU, een onderdeel van PDD.

Wat JD.com$JD betreft, zijn we op dit moment opwaarts aan het traden binnen onze zogenoemde DipRip portfolio. We verwachten dat China-gerelateerde aandelen nog wat verder kunnen stijgen en ook JD.com.

De markten lijken momenteel te reageren op een zogenoemd "shockeffect," waarbij deze aandelen, ook op basis van waardering, als erg goedkoop worden gezien. De kapitaalstromen naar deze aandelen nemen sterk toe, wat op dit moment wordt benut en momentum laat toenemen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.