Navigation

Wall Street: vrijdag uiteindelijk hoger na speech Powell - TSLA - DIS - JWN - AFRM

Op vrijdag herstelden aandelen van eerdere verliezen en sloten matig hoger. Fed-voorzitter Powell gaf aan dat de Fed bereid is om de rente verder te verhogen indien nodig, maar voorzichtig te werk zal gaan.

Tesla $TSLA sloot meer dan 3% hoger nadat Phillip Securities de dekking van het aandeel startte met een accumulatie-aanbeveling en een koersdoel van $265.

Walt Disney DIS [vooralsnog geen reden om in te stappen] sloot meer dan +1% hoger nadat The Information meldde dat Amazon in gesprek is met Disney over een streamingversie van ESPN.

Nordstrom $JWN sloot meer dan 7% lager nadat het bedrijf in een conferencecall meldde dat achterstallige betalingen op creditcards in de eerste helft van het jaar geleidelijk toenamen en nu boven de niveaus van voor de pandemie lagen. Dit kan resulteren in hogere kredietverliezen in de tweede helft van het jaar en in 2024.

Affirm Holdings $AFRM [waar wij niks mee doen] sloot meer dan 28% hoger na het rapporteren van een omzet van $445,8 miljoen voor het vierde kwartaal, ruim boven het consensus van $406,5 miljoen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.