Navigation

Wall Street: hoger slot - vervolg op Azië

Aandelen boekten maandag bescheiden winsten op Wall Street. Aandelen stegen terwijl de rendementen op obligaties daalden. Aandelen van regionale banken noteerden maandag hoger. 3M $MMM steeg met meer dan 5% nadat het heeft ingestemd met een betaling van $5,5 miljard om rechtszaken met betrekking tot militaire oordopjes te regelen.

De wereldwijde aandelenmarkt kreeg steun van de rally in China die naar het hoogste niveau in 2 weken steeg na diverse stimuleringsmaatregelen van China voor de aandelenmarkten, waaronder het verlagen van de belasting op aandelenhandel en andere maatregelen.

Boston Scientific $BSX sloot meer dan 5% hoger als koploper onder de winnaars in de S&P 500, nadat een onderzoek naar het Farapulse-systeem voor de behandeling van atriumfibrillerende patiënten voldeed aan belangrijke doelstellingen op het gebied van effectiviteit en veiligheid.

Moderna $MRNA sloot meer dan +1% hoger nadat president Biden afgelopen vrijdag had aangekondigd dat het Witte Huis aanvullende financiering van het Congres zou aanvragen voor de volgende fase van coronavaccinaties.

Micron Technology $MU sloot meer dan 2% hoger en Intel INTC sloot meer dan 1% hoger. De pers meldde dat de Amerikaanse minister van handel, Raimondo, bezorgdheid had geuit over verschillende zakelijke kwesties met de Chinese minister van handel, waaronder die van Micron Technology en Intel.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.